Šest osoba povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Prijedora

Više lica iz Prijedora povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u Saničanima kod Prijedora, saopšteno je danas iz prijedorske Policijske uprave.

U udesu, koji se dogodio noćas oko 23.50 časova, učestvovali su reno, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali V.T, i BMW, kojim je upravljalo lice R.R.

Teške tjelesne povrede zadobio je V.T, koji je prevezen na Univerzitetski klinički centar (UKC) Republike Srpske u Banjaluci, dok je suvozač u istom vozilu D.B. lakše povrijeđen i trenutno je hospitalizovan u prijedorskoj bolnici.

R.R. i putnik D.Š. lakše su povrijeđeni, dok su putnik D.G. i suvozač B.A. zadobili teške tjelesne povrede i B.A. je prevezen na UKC.

"Imajući u vidu period turističke sezone sa povećanom frekvencijom vozila i vrijeme godišnjih odmora kada dolaze građani iz inostranstva, te okupljanja i druženja koja sa sobom nose i prekomjerno konzumiranje alkohola, apelujemo da svi vozači motornih vozila poštuju saobraćajna pravila i propise, posebno ograničenje brzine kretanja, te da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili drugih psihoaktivnih supstanci", napominju iz Policijske uprave Prijedor.

Tagovi: