U saobraćajnoj nesreći u Derventi povrijeđene dvije srednjoškolke na pješačkom prelazu

Dva maloljetna pješaka povrijeđena su u saobraćajnoj nesreći u Ulici Svetog Save u blizini Osnovne škole „19. april“ i Srednjoškolskog centra u Derventi. 

Riječe je o učenicima, tačnije, kako saznaje naš portal, učenicama od 16 i 17 godina. One su završile u dobojskoj bolnici, gdje su konstatovane lakše i nešto ozbiljnije povrede, ali, srećom, bez opasnosti po život.

Iz dobojske Policijske uprave potvrdili su su nam „da im je jutros (ponedjeljak) u 7.20 časova prijavljeno da se u Ulici Svetog Save u Derventi dogodila saobraćajna nezgoda sa povrieđenim licima“.

– U nezgodi je učestvovao vozač putničkog automobila „Golfa 4“ M.K. i dva maloljetna pješaka, svi iz Dervente. Oba pješaka su zadobili tjelesne povrede, uslijed čega su upućeni u dobojsku bolnicu-rekla nam je portparol Policijske uprave Doboj Dragana Kerkez.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Derventa.

Nesreća na pješačkom kružnog toka kod Kasarne

Naš portal nezvanično saznaje da je „golfom“ upravljao 62-godišnji M.K., i da su povrijeđene srednjoškolke rođene 2004. i 2005. godine. Saznajemo da se nesreća dogodila na pješačkom prelazu uz kružni tok, nadomak derventske Kasarne. 

N. ĐURIĆ