Podrška načelnika opštine Modriča kik bokseru Čedi Pantiću

Načelnik opštine Modriča Jovica Radulović ugostio je danas kik boksera Čedu Pantića i tom prilikom dao podršku svim budućim aktivnostima i njegovom putu da postane profesionalni prvak svijeta u kik boksu.

„Danas smo upriličili prijem našeg sugrađanina koji već postaje brend Modriče i na taj način nastavljamo sa dobrim praksama, da pomažemo mlade i sport. Godina je bila teška, ali bez obzira na to, mi moramo iskoristiti sve prilike da pokušamo Modriču da predstavimo u što boljem svjetlu, a Čedo je prilika da je predstavimo kako u Evropi, tako i šire“, istakao je Radulović.

On je dodao da će opštinska uprava u narednom periodu izaći sa jasnim planom vizije razvoja sporta u ovoj opštini, te da je plan za naredni period izrada Strategije razvoja sporta za period od 10 godina.

Čedo Pantić, iako član Kluba borilačkih sportova „Hektor“ iz Laktaša, kaže da je on dijete Modriče i da se pored Laktaša za mečeve priprema i u modričkom kik boks klubu „Gvardija“.

„Želim od srca da se zahvalim načelniku opštine na prijemu i da kažem da je on čovjek iz naroda, pa tek onda načelnik. Drago mi je što se sve vraća u normalu i što nakon pola godine ulazim u ring. Trenutno se spremam za takmičenje koje će biti održano u junu u Šapcu gdje ću se boriti protiv najboljeg srbijnskog borca Miloša Đakovića, a čim se otvore granice odlazim za Njemačku gdje me čeka meč za profesionalnog prvaka svijeta protiv osmostrukog prvaka Enrika Kela“, rekao je Pantić.

Podsjećamo, kik bokser Čedo Pantić bio je vice prvak svijeta u Italiji 2014, evropski prvak u Španiji 2015. godine, deset puta prvak u Bosni i Hercegovini i dva puta prvak na Balkanu, dok je trenutno na putu ka osvajanju titule profesionalnog prvaka svijeta u kik boksu u svojoj kategoriji.

D. ILIĆ