Trijumf „C.E.Z.A.R.“-a na plesnom takmičenju u Beču

Udruženje građana „C.E.Z.A.R.“ iz Srpca nastupilo je proteklog vikenda na međunarodnom plesnom takmičenju „Grand Prix Vienna 2019“ u Beču sa najstarijom grupom ritmičke gimnastike i osvojilo prvo mjesto sa koreografijom „Wrecking“ u kategoriji Open.

U veoma jakoj konkurenciji naši plesači su stigli do zlata i tako još jednom potvrdili da se u ovom srbačkom udruženju vrši kvalitetan rad sa mladima kroz razne vidove sekcija, kurseva i radionica.

Naša delegacija je prilikom boravka u Beču posjetila Predstavništvo Republike Srpske gdje je za njih upriličen svečani prijem. Ovom posjetom stvorene su veze između udruženja i kancelarije Republike Srpske u Beču, što je veoma bitno za budući rad. Predstavništvo Republike Srpske je jednim dijelom bilo i sponzor putovanja, baš kao i Opština Srbac, te im iz udruženja „C.E.Z.A.R.“ upućuju iskrenu zahvalnost, prenosi .

Pomoć u odlasku u Beč pružio je i veliki broj firmi i pojedinaca svojim donacijama, budući da su troškovi učešća na takmičenju bili veći nego ikad.

Sponzori su bili: Stomatološka ambulanta „Mirković“, zdravstvena ustanova „Dr Golić“, „Atom kompani“, „D-invest“, restoran Monumental, „Agrounija“, „Gradis invest“, „Kolos“, “Plus Biofarm”, „Manera“, Elektrodistribucija Srbac, „Lučić“,„NB-eko“, Dom zdravlja Srbac, te Radojica Vidović i Nada Dragosavljević.

Iz udruženja „C.E.Z.A.R.“ se zahvaljuju i Srpčanima koji žive u Beču, a koji su se potrudili da ovo putovanje našim plesačima bude nezaboravno.