Vrtić upisuje mališane u predškolski program u godini pred polazak u školu

Dječiji vrtić „Naša radost“ Srbac u saradnji sa Ministarstvom prosvjete i kulture RS raspisao je oglas za upis djece u predškolski program u godini pred polazak u školu.

Program je predviđen za djecu koja u narednoj školskoj godini polaze u prvi razred osnovne škole a koja nisu polaznici cjelovitog razvojnog programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Ukoliko se prijavi dovoljan broj djece, predškolski program će biti organizovan u prostorijama Dječijeg vrtića „Naša radost“ od 1. marta do 31. maja tekuće godine.

Ministarstvo prosvjete i kulture će finansirati jednu vaspitnu grupu djece a ukoliko se prijavi veći broj djece od jedne grupe, dio troškova će snositi roditelji polaznika.

Prijave za upis se mogu podnijeti do utorka 6. februara u prostorijama vrtića od 8 do 15 časova, a od dokumenata je potrebno priložiti ljekarsko uvjerenje i izvod iz matične knjige rođenih.

Dodatne informacije se mogu dobiti na broj telefona 051 741 471.

Ovim putem se pozivaju zainteresovani roditelji da na vrijeme prijave svoju djecu kako bi se od ministarstva dobila sredstva za organizaciju programa.

Tagovi: