Napravljen osvježivač vazduha koji podiže produktivnost na poslu

Internacionalna kompanija "Spaces" je udružila snage sa kompanijom "Marie-Stella-Maris" iz Holandije da bi stvorili jedinstevni osvježivač vazduha koji poboljšava koncentraciju.

Na produktivnost na poslu može uticati nekoliko faktora, međutim miris prostorije je do sada smatran kao potpuno nevažan faktor.

Sudeći po istraživanju profesora Gerija Švarca sa Univerziteta u Arizoni, negativna osjećanja poput iritacije i stresa mogu prevladati osjećaje poput sreće, relaksacije i produktivnosti. Ova istraživanja su navela stručnjake iz kompanije "Spaces" da stvore osvježivač vazduha koji istovremeno osvježava prostorije, opušta osobe u prostoriji i podiže njihovu produktivnost.  

Predstavnici ove kompanije nisu imali ranija iskustva sa proizvodnjom mirisa, pa su snage udružili sa kompanijom "Marie-Stella-Maris" iz Amsterdama, koja proizvodi preparate za njegu i prirodnu mineralnu vodu.

Proizvod koji je nastao ovim udruženim snagama nosi naziv Spirit de Travail.

- Miris koji smo stvorili je veoma svjež i daje vam neku posebnu vrstu energije, ali je takođe i veoma topao, tako da smatramo da će ljudi uživati u ovom mirisu unutar svojih radnih prostora - rekla je Mieke van Engels, menadžer prodaje kompanije "Marie-Stella-Maris".

Novi osvježivač vazduha se može kupiti putem internet stranice kompanije "Spaces" po cijeni od 15 evra za osvježivač prostorije od 50 ml.

Tagovi: