Haris Džinović: Koncert u Banjaluci ne bih održao ni po koju cijenu (VIDEO)

Pjevač Haris Džinović oglasio se povodom otkazivanja nastupa u Banjaluci uoči Nove godine, te poručio da koncert ne bi održao u atmosferi kakva je te večeri vladala, ali se morao pojaviti.

- Ispoštovao sam ugovornu obavezu jer sam se morao pojaviti tamo kod organizatora, ali koncert nisam htio da održim. Nisam se ni približio bini, niti bi ga održao ni po koju cijenu. Nema smisla raditi pod takvim okolnostima i držati koncert u takvoj atmosferi - izjavio je Džinović.

Koncert Harisa Džinovića je trebalo da bude održan na parkingu ispred Muzeja savremene umjetnosti RS 30. decembra ali je otkazan jer je grupa građana spriječila njegovo održavanje.

 

Haris Džinović o otkazivanju koncerta u Banjaluci. Kako kaže, došao je jer je morao to uraditi po ugovoru, a koncert nije želio održati jer atmosfera nije bila pogodna za to. Kako eTrafika saznaje od ljudi koji su radili na realizaciji koncerta, ništa od opreme nije oštećeno. Dio kablova jeste bio prevrnut, ali oprema nije oštećena i to nije bio razlog za otkazivanje nastupa. Grupa "Pravda za Davida" je lažno optužena!

Posted by eTrafika.net on Tuesday, January 1, 2019

 

Tagovi: