FK "Sloga" organizator turnira u futsalu: Ponovo ćemo napuniti salu Srednjoškolskog centra

Fudbalski klub “Sloga” Doboj organizuje 25. Božićno - novogodišnji turnir Doboj 2019. i najvljuje dosta novina sa ciljem da se ovaj turnir vrati na mapu futsal turnira, kako u regiji, tako i u širem okruženju.

Turnir će biti održan od 3. do 13. januara naredne godine, u sportskoj dvorani Srednjoškolskog centra Doboj, i pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Doboja,

Utakmice će se igrati po futsal pravilima, sudiće najbolje sudije sa regije za omladince i veterane, dok će pravdu na mečevima seniora dijeliti profi sudije.

Nagrada za osvajača turnira u kategoriji seniora je 10.000 KM, a obezbjeđene su značajne novčane nagrade i u ostalim uzrastima, od predpionira do veterana.

Za generacije škola fudbala, djecu rođenu 2008, 2009, 2010 i 2011. godine obezbjeđene su nagrade za najbolje pojedince i ekipe u vidu pehara i medalja.

- Osim ovih nagrada, za pobjednike svih selekcija u kategorijama od juniora do 2011. godišta, naš vjerni sponzor Grafo Balkan Banja Luka (GBT), obezbjedio je poklon vaučere za popust kod kupovine njihove opreme u vrijednosti od 50 odsto - saopštio je organizator.

Obezbjeđene su i nagrade za najsretnije gledaoce, a cijena ulaznice za jednodnevni program je simbolična - jednu marku.

- Pozivamo sve ljubitelje dobrog i kvalitetnog fudbala da pogledaju ovaj turnir, jer nekada je sala Srednjoškolskog centra Doboj bila puna, nadamo se da će biti opet - poručuje organizator.