Bivši saigrač Kristijana Ronalda otkrio detalj koji ga najbolje opisuje

Patris Evra je s Kristijano Ronaldom dijelio svlačionicu Menčester junajteda, a za ITV Sport je dao nekoliko zanimljivih izjava o zvijezdi Reala i (po)najboljem igraču današnjice.

Ronaldo je, u petak, hat-trikom donio Portugalu remi protiv Španije 3:3, a jedan od tri gola je spektakularni slobodni udarac u 88. minuti.

Napadačeve igre i njegovi golovi dokaz su njegove nevjerovatne želje za pobjedom, a tu želju komentira njegov bivši suigrač Evra.

– Igrao je stolni tenis protiv Rija Ferdinanda i izgubio, tada smo svi počeli vikati i derati se, a Ronaldo se uzrujao. Tad je poslao svog rođaka da kupi stol za stolni tenis, kući je trenirao dvije sedmice, vratio se i pobijedio Rija pred svima nama. Takav je Kristijano, zato nisam ni iznenađen time što želi osvojiti još jednu Zlatnu loptu, što želi osvojiti Svjetsko prvenstvo. On je jedan jako ljutit čovjek – pričao je Evra za ITV.

Uprkos tome što su mu 33 godine na leđima, Ronaldo ne pokazuje znakove usporavanja, zabio je 44 puta u 44 utakmica za Real ove sezone, pomogavši im tako da osvoje Ligu prvaka.

Goal