Policija uhvatila vinovnika udesa kod Fortune u Prnjavoru

Prnjavorska policija uhvatila je i privela Siniša Đ. (23), iz Palačkovaca, kod Prnjavora, koji je u četvrtak izazvao udes kod Fortune na Vijaci, na ulazu u Prnjavor, a potom pobjegao sa mjesta nesreće. Siniša Đ. je uhvaćen u jednom gradskom ugostiteljskom objektu, istog dana.

Lice je odbilo alko-test, a noć je provelo u pritvoru. Protiv njega će biti podnijet prekršajni nalog, zbog izazivanja udesa, kao i bjekstva sa mjesta nesreće. Utvrdiće se i okolnosti da li posjeduje validnu, odnosno uopšte vozačku dozvolu. Siniša Đ. je, inače, policiji poznat po paljevini “Ukrinskog raja” i jedne obližnje vikend kuće, a dovodi se u vezu sa još nekim krivičnim djelima.

Vinovnik je skrivio nesreću kada je posuđenim “golfom 4” pri preticanju kolone udario u vozačeva vrata “pežoa”, i gurajući ga više metara bukvalno zakucao u saobraćajni znak. Odmah potom je vratio vozilo u rikverc, dodao gas i napustio mjesto nesreće.

Međutim, ubzo je napustio i vozilo i trčeći se udaljio u nepoznatom pravcu. Policajci su pronašli to napušteno vozilo, iz kog je ispao hladnjak.

Putnicima iz “pežoa” je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Prnjavor, odnosno UKC Banjaluka.

Prnjavor.info

Tagovi: