Teslićani gube investicije, Miličevića i Bogdanića to ne zanima!?

Sve češće slušamo o tome da je situacija u Tesliću na ivici. Maniri kojima se služe političari, prelivaju se na društvo.

Zadanje skupštinsko zasjedanje je to najbolje oslikalo, na dnevnom redu se nalazio strateški plan koji je trebao na područje opštine Teslić da investira više od 180 milona KM do 2030. godine iz više izvora (republičke, donatorske i drugih nivoa valsti), načelnik Miličević se nije pojavio na skupštini, jer skupštinska većina, prema njemu, ne zaslužuje njegovu prisutnost, , dok je predsjednik najveće stranke pozicije Dragan Bogdanić odbio da tu tačku stavi uopšte na dneveni red, jer ako nije stalo načelniku, nije stalo ni njemu.

To nije bio prvi niti posljedni akt koji je ovom gradu uskraćena mogućnost da se razvija i gradi, da postane mjesto prepoznatljivo po dobrom i uspješnom upravljanju.

Bogdanić i Miličević na osnovu svojih postupaka, pokazuju veliku ravnodušnost prema građanima, njih problemi građana ne zanimaju. Političari brinu svoje brige umjesto da se brinu šta bi građanima trebalo kako bi im život bio lakši i bolji.

Teslic Online

Tagovi: