Urnebesna komedija “Sve za tebe ljubavi” u Jazavcu

Jedna od najomiljenijih komedija savremene pozorišne scene, predstava “Sve za tebe ljubavi” slavi veliki jubilej, 150. izvođenje, premijernim izvođenjem u Gradskom pozorištu Jazavac, 14. decembra sa početkom u 20 časova.

Predstava govori o slučajnom ljubavnom trouglu sa potpuno neočekivanim raspletom a žanrovski je urnebesna komedija sa elementima napetog trilera.

“Sve za tebe ljubavi” urađena je po istoimenom tekstu italijanskog pisca Alda Nikolaja a naslovne uloge igraju Mina Lazarević, Pavle Pekić i Srđan Ivanović.

Režiser predstave je Ivana Bogićević Leko.
 

Mina Lazarević je prvakinja Pozorišta na Terazijama i pridruženi član Zvezdara teatra. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvarila je više od 30 pozorišnih uloga a na malim ekranima je stekla popularnost glumeći u serijama “Porodično blago”, “Cvat lipe na balkanu” i “ Bela lađa”.
Dobitnica je mnogobrojnih nagrada i priznanja a upravo za ulogu Eve u predstavi “Sve za tebe ljubavi” pripala joj je nagrada za najbolju glumicu na Festivalu komedije u Bijeljini.
 

Pavle Pekić je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a predstave u kojima glumi su mahom veliki hitovi - “Eling”, “Delirijum tremens”, “Veliki talas”.....
Publika ga pamti i po mnogobrojnim ulogama na malim ekranima kao što su serije “Crni Gruja” i “Santa Maria della Salute” a u novom filmu “Ajvar” glumi zajedno sa Natašom Ninković, Sergejem Trifunovićem i Vesnom Čipčić. Dobitnik je ugledne nagrade Saveza dramskih umjetnika Srbije “Miloš Žutić”.
 

Srđan Ivanović je pozorišni i filmski glumac iz Beograda i profesor - asistent na Fakultetu savremenih umjetnosti, odsjek gluma a na daskama koje život znače je od 1997. godine.
Iza sebe ima veliki broj pozorišnih i filmskih uloga od kojih su posebno zapažene role u kultnim predstavama “Buba u uhu” (JDP), “Ljubavnik velikog stila” (Zvezdara teatar) i “Ko je ovde idiot” (Akademija 28) koja se već 16 godina igra na raznim scenama i u kojoj glumi rame uz rame sa svojim kumom, Milanom Kalinićem.Predstava će biti izvedena i u Pozorištu Prijedor i Pozorištu Gradiška, 12. i 13. decembra.

Organizator gostovanja je Venturo Banja Luka a ulaznice za predstavu možete kupiti u Gradskom pozorištu Jazavac.