Šta pokloniti muškarcu - ideje za poklone za sve prilike

Kada se približe novogodišnji praznici, Dan zaljubljenih, ili drugi važni datumi, poput godišnjice veze i rođendana vašeg prijatelja ili partnera uvijek se javlja isto pitanja - Šta da kupim dragom muškarcu?

Kada govorimo o poklonima za dame, možemo se saglasiti da je za nijansu lakše odabrati dar za nježniju polovinu, dok kupovina poklona za muškarce nekada predstavlja pravi izazov.

Stoga možemo reći da ideja nikada nije dovoljno, te da će svaki nov prijedlog za poklon biti koristan i pomoći vam da kreirate savršen poklon za vama dragu osobu. U nastavku teksta pozabavićemo se upravo kreativnim idejama za poklone za vama dragu osobu muškog pola. 

#1 Veš - praktičan poklon koji pokazuje partneru da ga poznajete 

Kvalitetan muški veš, odnosno muške bokserice i pamučne muške majice predstavljaju idealan poklon ili dio većeg poklona za muškarce, iz više razloga. Prije svega, tu mislimo na praktičnost ovog poklona, a muškarcima kao i ženama donjeg veša nikad nije dosta.

Prilikom darivanja ovakvog poklona, potrebno je da dobro poznajete vašeg muškarca, te odaberete bokserice jedinstvenog dizajna i kroja koje na najbolji način odražavaju njegov stil, ujedno mu pružajući komfor i prijatan osjećaj na koži.

Izuzev bokserica, pojedini muškarci su ljubitelji slip veša, te je za njih ovaj kraće sečen donji veš odličan poklon za posebne prilike. Još jedna dobra ideja je da iskombinujete pamučne muške majice klasičnog kroja i gaće istog dezena, te napravite komplet koji će izmamiti osmijeh na lice vašoj drugoj polovini. 

Mnogi brendovi iz regiona nude visoko kvalitetni veš, te vam predlažemo da istražite sajt ili posjetite prodavnice veša domaće i komšijske proizvodnje, te pronađete pravi par bokserica, gaća, majicu ili zanimljivu pidžamu.

#2 Aksesoari - idealni pokloni za urbane muškarce 

Ukoliko vaš muškarac vodi računa o modnim trendovima, prati promjene u modnoj industriji i voli da se odijeva na originalan način, onda su raznovrsni aksesoari pravi izbor za poklon vama dragoj osobi. 

Da biste kupili odgovoarajući poklon vašem prijatelju, partneru ili članu porodice, potrebno je da ste upoznati sa njegovim stilom. Za hrabrog muškarca jedinstvenog stila, predlažemo ručno pravljene mašne zanimljivog dizajna, čijim nošenjem će moći da upotpuni svoj stajling za posebne prilike. 

Za muškarca koji voli jednostavnost i klasiku, te su njegov izbor formalne poslovne kombinacije i klasični odijevni predmeti, kožni novčanik će biti prikladan dar, bilo da je u pitanju rođendanski poklon ili poklon za praznike poput Nove godine, Dana zaljubljenih i sl. 

Takođe, razmislite o kožnim torbicama, kravatama, šalovima i kapama. Vodite se prije svega kvalitetom i materijalima od kojih su aksesoari sačinjeni, ali i dizajnom koji treba da odgovara stilu i ukusu vašeg muškarca. 

#3 Poklon paket sačinjen od omiljenih preparata za njegu 

Iako postoji mnoštvo predrasuda koje govore da se dame više njeguju od muškaraca, veliki je broj onih koji vole da brinu o svojoj koži, kosi i izgledu uopšte. 

Ukoliko poznajete jednog ovakvog muškarca, pripremite mu zanimljiv poklon paket u koji ćete smjestiti sve njegove omiljene preparate za njegu kao što je kozmetika za njegu kose, lica, tijela i kozmetika koju muškarci najčešće koriste -  preparati za brijanje. 

Tu prije svega mislimo na pjenu za brijanje, ali i balzame za bradu koji će na adekvatan način pružiti svu neophodnu njegu bradi vašeg partnera. Ukoliko vam paket nije zanimljiva ideja, ono što će se sasvim sigurno dopasti svakom muškarcu jeste parfem koji predstvalja izuzetno luksuzan poklon. 

Takođe, ovdje dolazi u obzir i kupovina modernog aparata za trimovanje brade koji predstavlja izuzetno praktičan, ali i vrijedan poklon, te će svakom muškarcu uredan izgled biti zagarantovan bez posjete frizera.

#4 Za posebne prilike poklonite mu sat

Kada je u pitanju rođendan, godišnjica veze, ili diplomiranje, veliki broj djevojaka ima problem oko kupovine poklona svom partneru, te se javlja nedoumica koji dar će biti dovoljno originalan i kreativan i oduševiti izabranika vašeg srca. 

Satovi jesu skupocijeni pokloni, ali kada svojoj drugoj polovini darujete kvalitetan muški sat, njegova dugotrajnost je zagarantovna i to je komad nakita koji će ga uvijek podsjećati na vas, te je pun pogodak kao poklon za posebne prilike.

Naravno, prilikom odabira sata potrebno je razmišljati o najsitnijim detaljima i pogoditi ukus partnera, pa vam savjetujemo da prije same kupovine “opipate teren” i suptilno saznate kakve satove on preferira. 

Začinite svaki poklon sitnicama 

Izuzev navedenih poklona, predložićemo vam da uložite malo više truda i posvetite se pakovanju poklona, ali i kupovini sitnica poput slatkiša ili flaše dobrog pića. Odabir će biti još lakši ako znate koje je omiljeno piće vama drage osobe. 

Kada su slatkiši u pitanju, predlažemo ukusne bombonjere ili originalne dezerte poput krofni raznovrsnih ukusa i primamljivog izgleda. Takođe, istaći ćemo da su muškarci, isto kao i pripadnice ženskog pola ljubitelji čestitaka i emotivnih poruka.

Naravno, savjetujemo da osmislite ličnu poruku sa umjerenom dozom emocija, koja će raznježiti vašeg partnera, staviti mu osmijeh na lice i učiniti vaš poklon kreativnom i jedinstvenom cjelinom. 

Nadamo se da vam je naš tekst pomogao i usmjerio vas ka određenim idejama, te vam pružio neophodnu dozu inspiracije i pomogao vam kako da obradujete vašeg partnera, prijatelja ili člana porodice jedinstvenim poklonom osmišljenim sa puno pažnje i ljubavi.