Savjeti za seks za jednu noć

Seks na jednu noć je seks, koji se događa iz užitka i velike požude i nema veze s ljubavi i romantičnim osjećajima.

Iako vjerojatno mislite da o tome sve znate, pročitajte ove savjete i podsjetite se važnih stvari. Za one koji ne znaju ovo su dobri savjeti.

Ne zaboravite na zaštitu

Svi koji praktikujete seks za jednu noć vjerovatno ovu lekciju već poznate ali nije loše da ju ponovite. Ako skačete u postelju s potpunim neznankama ili neznancima jasno vam je da o seksualnoj prošlosti te osobe ne znate ništa. Ukoliko vam te osoba tvrdi da je zdrava i možete imati seks bez zaštite, vjerujete li osobi koju poznajete par sati? 

Kondomi su jeftini a učinkovito su sredstvo protiv polno prenosivih bolesti. Neka upotreba kondoma postane pravilo u tim slučajevima. Ukoliko ste to činili prije a niste koristili kondom nije loše da se odete testirati.

Idite njoj kući

Kako seks na jednu noć vjerovatno nije akcija koju ste unaprijed planirali vaš stan je sigurno nalik na bojno polje po kojem su razbacane čerape i ostala odjeća. I stvarno ne znate koliko dugo niste zamijenili posteljinu. Tako da je bolje da za kraj izaberete njen stan koji  je ako imate sreće sigurno u boljem stanu od vašeg. Isto tako možete otići kad želite ukoliko nešto pođe po zlu, a ako vam se svidi znaćete gdje živi!

Budite spontani i opušteni

Seks između dvije osobe koje se dugo poznaju i već neko vrijeme prakticiraju seks je dobar i komunikacija se može uspostaviti i bez riječi. Ali kada su u pitanju neznanci tada je to malo drugačije. Kada uskačete u postelju s nepoznatom osobom jasno recite što želite budite opušteni i prepustite se i ovaj seks ima svoje čari. Ne bojte se isprobati nešto novo potražite položaj koji odgovara oboma.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Uopšte nije super ako za aktivnost koju ste noćas imali kažete svim prijateljima i pohvalite im se do detalja. Nikada ne znate kada i u kojoj situaciji opet možete naići na tu djevojku, s druge strane to je vrlo ružno i nepristojno. Ukoliko ne želite više susreta s njom tada to recite na primjeren način i recite istinu. Zapamtite seks na jednu noć je stvar koju rade odrasli stoga se tako i ponašajte! Ponašajte se prema njoj s poštovanjem i budite gospodin do kraja, prenosi intimatemedicine.com.hr

Tagovi: