PDP: Pančić novi predsjednik Opštinskog odbora

Cilj PDP, koji će sigurno ostvariti, jeste zapažen rezultat u Prnjavoru na predstojećim izborima, što će značiti i više mogućnosti da kroz lokalni parlament damo doprinos razvoju naše opštine koji mora biti brži i snažniji, rekao je Nevenko Pančić, novoizabrani predsjednik Opštinskog odbora PDP Prnjavor obraćajući se delegatima i gostima tokom Sabora opštinske organizacije.

Kako je saopšteno iz PDP, Saboru je prisustvovao i generalni sekretar partije Milko Grmuša koji je istakao da PDP u Prnjavoru želi da realizuje važne programske projekte.

– To se prije svega odnosi na smanjenje nameta i taksi, zapošljavanje na transparentnom javnom konkursu, u skladu sa zakonom i učešće građana u odlučivanju o načinu trošenja budžetskih sredstava – rekao je Grmuša.

Narodni poslanik i član Predsjedništva PDP iz Izborne jedinice dva Milan Švraka rekao je da je Sabor stranke u Prnjavoru bio prije svega dostojanstven događaj s kojeg je poručeno da vjera u bolje sutra mora postojati, a da u PDP postoje „hrabri, obrazovani i pošteni ljudi koji su spremni da se izbore za bolju budućnost svih u ovoj opštini“.

Tagovi: