Otvoren Omladinski festival: Prnjavorčani se družili sa Jusketom

Druženjem sa Prnjavorčaninom Justinom Jusupovićem, u virtuelnom svijetu poznatijeg kao Juske, u Prnjavoru je sinoć svečano otvoren Omladinski festival, u okviru novoosnovanog Omladinskog centra Prnjavor. Festival će trajati do 20-og januara.

Ko je to zapravo Juske i kako izgleda život jednog jutjubera ? Kako uopšte započeti sa jutjubom ? Na ova i na mnoga druga zanimljiva pitanja, Prnjavorčani su odgovore imali priliku čuti sinoć, tokom svečanog otvaranja Omladinskog festivala, u okviru koga je poznati jutjuber, Prnjavorčanin Justin Jusupović, govorio o svojim počecima na ovoj društvenoj mreži

Iz Omladinskog centra poručuju da je druženje sa Justinom u suštini druga aktivnost Omladinskog festivala, koji će trajati dva mjeseca. Festival je ujedno i prvi projekat Omladinskog centra u Prnjavoru, prenosi TV K3.

U okviru projekta, Mladi kao snaga promjene u svojim zajednicama, In Fondacija radi na uspostavljanju i održavanju omladinskih centara u Prnjavoru i Čelincu.

Podršku Omladinskom centru pruža i lokalna zajednica. Tako će, najavljuju biti i u narednom periodu.

Već danas, počinje i Virtuelna izložba umjetničkih radova u organizaciji Omladinskog Centra, koju Prnjavorčani mogu da prate na društvenim mrežama.