Objavljen snimak ubistva vođe škaljaraca (UZNEMIRUJUĆE)

Jovan Vukotić ubijen je 8. septembra u Istanbulu u Turskoj, a sada se pojavio i snimak njegove likvidacije na kojem se vidi motor koji juri pored njegovih kola i ispaljuje rafal.

U kolima je sa njim, podsjetimo, za vrijeme ubistva bio njegov vozač E. K., za koga se kasnije ispostavilo da je poznati narko-bos koji je hapšen sa 800 kila kokaina i 4,5 miliona evra, potom trudna supruga Maša M. i dijete, odnosno, kćerka.

Nekoliko dana kasnije, tamošnja policija uhapsila je Radoja Živkovića i Zdravka Perunovića, a potom i još 10 osoba koje su učestvovale u ovoj likvidaciji. Kao glavni organizator naveden je Bariš Nek.

Za Živkovića se navodi da je rođak vođe kavačkog klana Radoja Zvicera.

- Turska policija je do sada otkrila da je Vukotić bio praćen četiri mjeseca i to pomoću GPS uređaja koji su mu bili zakačeni za kola. Naime, pronađeno je tri uređaja za satelitsko praćenje. Dva su stavilu u gepek, jedan ispod kola - saopštili su turski mediji od svojih izvora u policiji i dodali da je nekoliko puta bio planiran napad na vođu “škaljaraca”, ali da nije bio dobar trenutak, prenosi Telegraf.

Takođe je navedeno da je za njegovo ubistvo ukupno plaćeno milion i po evra. Njega su “radile” dvije ekipe ljudi po nalogu, kako se sumnja, kavačkog klana. Praćenje i logistika trajali su 4 mjeseca.

banjaluka.net