"M:tel" generalni sponzor FK "Borac"

Iako je fudbalski klub "Borac" prethodnih godina prolazio kroz razne probleme i bilo je upitan njegov opstanak usljed gomilanja dugova, ove godine njihovo poslovanje je stabilno što potvrđuje i činjenica da je ovaj klub dobio generalnog sponzora, kompaniju "m:tel".

Na pres konferenciji koja se održala u prostorijama fudbalskog kluba "Borac" u Banjaluci, potpisan je ugovor o saradnji između „Borca“ i „m:tela“.

Kompanija "m:tel" već nekoliko godina unazad ostvaruje saradnju sa fudbalskim klubom "Borac", te podržava sportske klubove širom BiH.

"Podržavam veliki broj sportskih klubova, u različitim oblastima. Sa FK „Borac“ imamo dugogodišnju saradnju, te je ovaj današnji dogovor samo nastavak naše prethodne priče. Stajali smo uz ovaj klub u dobrim ali i lošim trenucima. Ovim smo htjeli da cijelu priču podignemo na neki viši nivo", rekao je generalni direktor "m:tel-a" Marko Lopičić.

Dodaje da će zbog trenutne situacije sa pandemijom virusa korona biti dogovorena i saradnja o prenosu utakmica putem televizijskih operatera.

Poznati banjalučki fudbalski klub prethodnih godina nije imao stabilno poslovanje, te se stalno nalazio u dugovima i problemima.

"Ambicije su nam velike sa ciljem da ovaj klub raste i bude bolji. Nećemo dozvoliti da se dovede u pitanje opstanak Borca, a saradnja sa "m:tel-om" će nam u tome pomoći", rekli su predstavnici FK "Borac".