Kup BiH za 2019. godinu ostaje u Banjaluci

Kup BiH za 2019. godinu ostaje u Banjaluci. "STKI Vrbas" je opravdao očekivanja i potvrdio dominaciju u bh. stonom tenisu za lica sa invaliditetom. Osam takmičara ovog kluba osvojilo je osam medalja danas na Kupu BiH.

- Od pet kategorija planiranih za odigravanje, članovi Vrbasa osvoili četiri zlatne medalje i četiri pehara. Zavidne rezultate ostvarili su naši najbolji takmičari: Haris Eminović K-6, Aleksej Radukić K-8, Ivica Vidiček K-10 i Pero Savić kategorija kolica. Jednu srebrnu medalju i pehar ostvario je Ognjen Ranisavić K-2 kolica, tri bronzane medalje i pehara osvojili su Darko Pavlić kategorija K-9, Dejan Petrović K-2 kolica i Elvis Čančarević K-4 kolica. Sabiranjem pojedinačnih rezultata takmičara došlo se do pobjednika takmičenja. Drugo mjesto je pripalo ekipi STKI "Novi Grad" iz Sarajeva, treće mjesto osvoila je ekipa STKI "Žepče" iz istoimenog grada - navode iz banjalučkog Kluba.

Kako dodaju, organizacija takmičenja bila je na odličnom nivou.

- Za nas u klubu STKI "Vrbas" je završena sportska 2019. godina kao najuspješnija do sada. Čestitke našim takmičarima. Sljedaća, 2020. godina je olimpijska, gdje nas očekuje mnogo izazova i zadanih ciljeva. Tokio OI 2020. godine je naš plan, a znamo i kako da ga ostvarimo - kažu.

Mojabanjaluka.info

Tagovi: