Jovica Radulović kandidat SDS-a za načelnika Modriče

Advokat Jovica Radulović je kandidat Srpske demokrstske stranke za načelnika Modriče.

"Modriča zaslužuje mlade, energične i iskrene ljude na čelu opštine i od jeseni promjene dolaze u Modriču", poručuju iz SDS i dodaju da je ova stranka podmladila svoje redove i nije "tajkunska".

Jovica Raduloviću je u SDS prešao iz NDP, nakon što se predsjednik stranke Dragan Čavić priklonio vlasti i dobio direktorsku funkciju u „Elektrokrajini“. Po zanimanju je advokat, otac troje djece. Na opštim izborima 2018. godine Radulović je osvojio najviše preferencijalnih glasova na listi za Parlament BiH.

„Imaćemo istorijsku priliku da ova opština, s obzirom na geografski položaj, blizinu Evropske unije i brojne privredne i prirodne kapacitete, konačno iskoristi svoje prednosti za dobrobit svih građana. Za proteklih 16 godina vlasti SNSD-a Modriča je pretvorena u opštinu iz koje se odlazi. To moramo promijeniti“, naglasio je Radulović.

On je istakao da u narednom periodu treba iskoristiti sve kapacitete opštine Modriča za razvoj cjelokupne zajednice. Najavio je da će se posvetiti problemima koji tište običnog građanina, te se posvetiti populacionoj politici i višečlanim porodicama.

"Najveći resurs Modriče su ljudi i upošljavanjem stanovništva može se riješiti problem odlaska koji je danas aktuelan“, naglasio je Radulović koga je Opštinski odbor SDS jednoglasno podržao.

Na današnjoj konferenciji za novinare je istaknuto da je kandidatska odbornička lista  SDS-a, s jedne strane lista mladih ljudi, a sa druge strane pojačana starim članovima i ranijim odbornicima.

Nosilac liste SDS u Modriči biće predsjednik Opštinskog odbora SDS Modriča, Damir Stojanović.

„Očekujemo promjene i uvjereni smo da će rezultat Srpske demokratske stranke značajno porasti u Modriči, ali i u Derventi, Brodu i Vukosavlju“, istakao je Rado Savić, zamjenik predsjednika Srpske demokratske stranke.

Tagovi: