Djevojku nije htio pustiti iz stana, drogirali se zajedno

Policija je u Tesliću uhapsila S.M., sa područja Tešnja, zbog sumnje da je doveo djevojku u iznajmljeni stan, te joj nije dozvoljavao da ode, a pritom su se i drogirali.

Uhapšeni se sumnjiči da je izvršilo krivična djela "Protivpravno lišenje slobode", "Ugrožavanje sigunosti" i "Omogućavanje uživanja opojnih droga".

"Za S.M. postoji osnov sumnje da je istog dana u stan koji je iznajmilo u Tesliću doveo osobu J.P. sa područja opštine Teslić, te joj nije dozvoljavao da napusti navedenu lokaciju, a kada je to zahtijevala, tu joj je u više navrata omogućio da konzumira opojnu drogu", navedeno je u saopštenju PU Doboj.

Za S.M. postoji i osnov sumnje da je prethodno u porodičnoj kući oštećene, istoj prijetio i na nju fizički nasrnulo.

"Istog dana na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić izvršen je pretres navedenog stana, prilikom čega je pronađena i oduzeta određena količina bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „amfetamin-spid", navedeno je u saopštenju.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Doboj će biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima.