Djeca bračnog para koji je skočio sa zgrade pronađena mrtva u stanu

Bračni par iz Novog Sada koji je izvršio samoubistvo sinoć skokom sa solitera, prije toga je ubio sopstvenu djecu, saznaje Nova.rs.

Tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u Petrovaradinu.

Kako je do ove tragedije došlo još nije poznato. Uviđaj je u toku, piše Nova.rs.

Beživotna tijela dječaka i djevojčice, starosti 1 i 3 godine, pronađena su u stanu u Petrovaradinu, a kako se sumnja njihovi roditelji su mladi bračni par koji je juče skočio sa zgrade u Novom Sadu, saznaje i Telegraf.rs.

Podsjetimo, dvostruko samoubistvo koje je sinoć potreslo Novi Sad izvršio je mladi bračni par koji je, kako je nezvanično saznala Nova.rs, živio u Petrovaradinu.

U pitanju je ženska osoba M.P.S. (2001), kao i muškarac L.P.S. (1999).

Sumnja se da su ubili mališane u svom iznajmljenom stanu, pa otišli na potpuno drugu adresu da presude i sebi, objašnjava izvor Kurira i dodaje da je identifikacija muškarca i žene bila otežana jer oni kod sebe nisu imali dokumenta.

- ⁠Oni su danas identifikovani i kada je policija otišla na adresu njihovog stanovanja zatekli su tela dvoje dece - kaže izvor.

Komšije iz soliteta ispričale su da su kamere snimile muškarca i ženu kako ulaze u zgradu držeći se za ruke, a uskoro su pronađena njihova tijela ispred zgrade, u dvorišnom dijelu.

nezavisne.com

Tagovi: